۴- نفی اقتصاد پولی و کالایی
بنابراین، زمینهها و شرایط عینی، هیچ محلی برای جنگ و برادرکشی و تجاوز باقی نمیگذارد و صلح و صفا در تمام عالم برقرار میگردد.
پس پایان جنگها و صلح پایدار برای تمام بشریت. پس یک زمانی نیازِ به این سلاحها نیست. امروز ولی ما به این سلاحهایمان نیازمندیم تا بتوانیم صلح جاویدان را برقرار کنیم.
۵- با فرو ریختن بنای ستم و استثمار دیگر جایی برای حاکمیت خاص طبقاتی، ملّی و نژادی و امثالهم نمیماند و جامعه واحد جهانی تأسیس میشود.
۶- حکومت و جامعه واحد جهانی-انسانی.
مرزهای طبقاتی-ملّی درهم ریخت. بنی نوع انسان در کمال توحیدی خودش ظاهر میشود.........
۷- زوال دولت،
چون زوال طبقات، زوال جنگ و زوال دولت به این معنا. دیدید چرا گفت، دولت کریمه؟ کرامت اون دولت در این است که دولتی نیست. ارگان اعمال قهر طبقهیی بر طبقهیی دیگر، چون که قهری نیست. همش آشتی ست و سلام.
۸- با این تغییرات، در زیر و روی جامعه، مفاسد اجتماعی نظیر فحشاء، سرقت، خیانت و امثال اینها موردی پیدا نمیکند و لذا روانشناسی بشری از شر عقدهها، کینهها، حسادتها، سودپرستیها و منفعتجوییها رهایی مییابد. اینجاست که انسان در کمال تاریخی نوعش متجلی میشود و نه در لباسهای مصنوعی و جعلی که ساختهای اجتماعی و فرهنگی و بهره کشانه به او پوشانده است. پایان همهٔ مفاسد اجتماعی.
۹- یگانگی کامل انسان با خودش. وقتی که این مفاسد برود.
اینها هستند، سیمای مختصری از جامعه بیطبقه توحیدی. یعنی همان نظام و فلسفهای که امام قائم مبشر آن است. پس مبالغه نیست اگر ما مجاهدین سالروز میلاد پرشکوه آن پیشوای کبیر را روز آزادی و یگانگی نوع انسان و بینالملل آزادی و یگانگی نامگذاری کردهایم.
چون آن زمان خمینی میخواست، قانون اساسی بگذراند.
از سوی دیگر باید تصریح کرد که هر حکومت یا نظامی که خواستار جامعهای به واقع توحیدیست، چنان که از پذیرش اصول فوقالذکر در ارکان و قوانین خود- از این سمتگیری- سر باز زند و یا لااقل از سمتگیری به جانب این اصول طفره رود، هیچ مشروعیت اسلامی نخواهد داشت. همچنان که دم زدن از اسلام و تشیع، که نهایتاً به قیام حضرتش منجر خواهد شد، نیز مفید هیچ فایدهای نخواهد بود. بنابراین، بر عهدهٔ هر مسلمان انقلابی و راستین است که تا آنجا که میتواند از تلاش در جهت تحقق آن معیارهای بزرگ تاریخی فروگذار نکند. پیش به سوی جامعه بیطبقه توحیدی، آرمان همهٔ مستضعفان و رنجبران جهان، مجاهدین خلق ایران.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر