مسعود رجوی - لازمه پیروزی یک سازمان وارسته انقلابی است
من بر سر مزار میرزا به این فکر میکردم امروز که خدایا آیا نسل ما در این میان این لیاقت و افتخار را خواهد داشت که مشعل امانت میرزا و مصدق را تا قله فتح و پیروزی درست به دوش بکشد؟
خدایا ما این توان و این صداقت را خواهیم داشت که امانتی را که از این رادمردان گرفتیم درست بر زمین بگذاریم و به نسلهای بعد از خودمان تحویل بدهیم؟
بله خواهران، بله برادران، ما میتوانیم. حتماً هم میتوانیم برای اینکه ما حالا از کوله بار تجارب میرزا و هم از خرمن رهآوردها و رنج های پیشوا مصدق توشهها گرفتیم. بله ما فهمیدیم که سلاح انقلابی کوچک خان اگر بر زمینهای فارغ از تضادهای درونی نهضت، به دور از خیانت ها و سازشکاریها ارتجاع و فرصتطلبان درونی به کار میافتاد، دیگر به هیچوجه قشون رضاخانی و اربابان انگلیسیاش نمیتوانستند مانع پیروزی مردم بهپاخواسته گیلان به شوند.
پس فهمیدیم که لازمه پیروزی یک سازمان وارسته انقلابی است که به تودههای محبوب مردم متکی باشد و هیچ فرصتی به مغرضین و معاندین، به دشمنان داخلی و خارجی خلق، به ارتجاع و سازشکاران برای استفاده از شکافهای درونیاش ندهد همان شکافهایی که رضا شاه خائن با استفاده از آنها سرانجام تونست مبارزه جنگل را علیالظاهر شکست دهد.
همینطور امروز همه ما اتفاقنظر داریم که لازمه استمرار پیروزیهای مصدق فقید و پاسداری هر چه بیشتر از نهضت ملی، ریشهکن کردن همه عواملی بود که جاده نامیمون ۲۸مرداد را صاف کردند. فئودالیسم، ارتجاع داخلی و در رأس همه آنها دربار که همگی با هم در یک چیز اشتراک داشتند و آن اینکه مصدق میخواهد کشور را تسلیم کمونیستها بکند. تسلیم روس بکند.
پس حالا دیگر با این تفاسیر تجدید شکستها به هیچ عذر و بهانهای برای نسل ما موجه نیست. ملت ایران حالا حق دارد با برخورداری از همه تجاربی که طی مبارزات دور و دراز حقطلبانهاش با عبور از سردارانی همچون ستار و میرزا و مدرس و مصدق و به قیمت تحمل سالها شکنجه و شهادت کسب کرده براستی دیگر شاهد پیروزی را رویت بکند.
مسعود رجوی - شورا راه حل مشکلات
مشکلات اجتماعی و اقتصادی ما چیزهای اسرارآمیز و غیرقابل حل نیستند. مگر نیست که هر دردی علاجی دارد. مگر نیست که هر دردی درمانی دارد. کافیست فقط طبیب حاضر باشد. والا در دنیا هیچ دردی الآن بیعلاج نیست. مگر اینکه ما درمان را بلد نباشیم. تازه ما این همه منابع داریم. یک قلم همین حالا بهرغم کاهش تولید نفت نسبت به گذشته ماهیانه یک میلیارد و ۶۰۰میلیون دلار درآمد نفت داریم چیزی قریب ۱۳-۱۴میلیاد تومان در ماه.
این نسل این شورش و قیام مقدس را تا پایان علیه بهرهکشی ادامه خواهد داد. علاج نهایی ما هم همین اقتصاد مستقل است. بدون آن که نمیشود پیشرفت. بدون اینکه طرف کارگر و دهقان خودمان را داشته باشیم، بدون اینکه منافع را برای جیب آنها و برای خود آنها خواسته باشیم پیش نخواهیم رفت.
برای اینکه آنها تولید میکنند. چرخ ها را آنها میچرخانند. هر چقدر زیر فشار باشند هر چقدر از ارزشهای تولید شده آنها به خودشان باز نگردد، خواهد ماند یک اقلیت وابسته و سرمایهدار و یک اکثریت و این هم با مکتب انقلابی ما سازگار نیست. در تمام تاریخ همه انبیاء و رسولان برای چه قیام کردند. برای چی ترنم میکردند سرود توحید را؟ مگر جز برای امحاء بهره کشی و رفع ستم.
بفرمایید:
ضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ الذِّلَّةُ أَیْنَ مَا ثُقِفُوا إِلَّا بِحَبْلٍ مِّنَ اللَّهِ وَحَبْلٍ مِّنَ النَّاسِ وَبَاءُوا بِغَضَبٍ مِّنَ اللَّهِ وَضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ الْمَسْکَنَةُ (ال عمران – ۱۱۲)
زده شد بر آنها، هر کس که میخواهند باشند، مقرر شد، هر جا که باشند در هر مکان و زمان تاریخی که باشند، ذلت، خواری و پریشانی مگر، پس سرنوشت هر قومی ذلت است مگر به ریسمان خدا و به ریسمان خلق و چنین بود که غضب خدا را خریدند و به آنها مسکنت پریشی و محرومیتزده شد.
اما مسأله امروز ما این است که آن تربیت سالم اقتصادی و اجتماعی که صحبتش را کردیم فقط زیر چتر یک تربیت سالم سیاسی امکانپذیر است. یعنی یک رشد انقلابی سیاسی.دیدهائید برخی محصولات بهرغم اینکه زمین هم خوب باشد، کود هم خوب باشد و بذرش هم خوب باشد در هوای نامساعد به ثمر نخواهد نشست.
برای به ثمر رسیدن یک تربیت سالم اقتصادی و اجتماعی هم یک حال و هوای سیاسی سالم لازم است. مشکلات اقتصادی ما در قدم اول از مجرای سیاست قابل حل هستند. به عبارت دیگر اقتصاد مردمی در قدم اول ملازم با یک سیاست مردمی است. یعنی همکاری و اشتراک عمل همه مردم همه اقشار. آخر مردم تا وقتی که خودشان را نبینند که بسیج نمیشوند.
چرا؟ از خدا بپرسید. خدا اینطور خواسته است. خدایی که انسان را خلیفه و جانشین خودش در زمین قرار داده است. انسان نه ماشین است و نه حیوان. که نافهمیده و ناخواسته کار کند. قوای طبیعی انسان جز در شرایط آگاهانه و آزادانه به ثبوت نخواهد رسید. شکفته و بالنده نخواهد شد. پس بگذارید حالا که علاج دردهای اقتصادی و اجتماعی را در قدم اول از مجرای یک سیاست مردمی از طریق اشتراک عمل و بسیج تمام صفوف خلق پیدا کردیم شرح علاج دردها را در یک کلام خلاصه به کنیم. شورا.
ادامه دارد...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر