سحرگاه یکشنبه۱۸خرداد سال۶۵ مقارن با عید سعید فطر، بلافاصله پساز ورود رهبری مقاومت بهخاک عراق، مسعود و مریم رجوی بهزیارت مشاهد متبرکه و مرقدهای پیشوایان عقیدتی و سمبلهای اعلای آزادگی در نجف و کربلا شتافتند.
«عزیمت رهبری مقاومت بهجوار خاک میهن، با انعکاسهای گستردهیی در داخل ایران همراه بود و موجی از شور و امید و حمایت برانگیخت. بههمینخاطر ، خمینی تاب نیاورد و در کمتر از یکهفته بهبمباران مجاهدین در پایگاه منصوری در منطقه مرزی مبادرت کرد. خمینی ازاینکه همه توطئههایش نتیجه معکوس داده است، بهشدت غضبناک بود و پشیمانی خود را بلادرنگ با دستور بمباران یکپایگاه شناختهشده مجاهدین بهتماشا گذاشت. در ساعت ۵ و ۴۵دقیقه بامداد روز شنبه۲۴خرداد، ۶ بمبافکن F۵ بمبهای خود را بر پایگاه مجاهدشهید محمد منصوری فروریختند. مجاهدخلق ایرج بهی بهشهادت رسید و ۱۰ مجاهد دیگر مجروح شدند. در اینتهاجم وحشیانه اهالی بیدفاع روستای کهریزه که در مجاورت اینپایگاه بود، بهشدت خسارت دیدند. شماری از اهالی ازجمله یککودک خردسالدر اثر ترکش بمبها ، مجروح شدند و خسارتهای مالی قابلتوجهی هم بهآنها وارد شد.
خبرگزاری رویتر در ۳۰خرداد ۶۵ گزارش کرد: «بنابه گزارش رادیوی دولتی ایران، نیروی هوایی اینکشور یکمقر فرماندهی مجاهدین خلق را در منطقه شمالی سلیمانیه در عراق بمباران نموده و بیشاز ۲۰۰نفر از آنان را بهقتل رسانده است. رهبر آنان مسعود رجوی هفته قبل با هزار تن از یارانش از فرانسه بهعراق تغییرمکان داده بود. مجاهدین خلق فقط از یککشته و ۱۰ مجروح سخن گفتند »...
بهنوشته روزنامهی اطلاعات آخوندی بهتاریخ ۲تیر ۱۳۶۵ آخوند ریشهری، وزیر اطلاعات، در خرمآباد اعلام کرد: «انهدام مقر منافقین در عراق یکی از کارهای قابلتوجه است که با همکاری وزارت اطلاعات و نیروی هوایی انجام شد. بر اساس آخرین گزارشهای رسیده، حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰نفر از منافقین در اینمقر بههلاکت رسیدند“ ».
بهنوشته روزنامه جمهوری اسلامی ۳۱خرداد: «اطلاعات موثق حکایت از آندارد که بعداز بمباران اینمقر ۱۷خودرو نظامی، اجساد را از منطقه بمبارانشده خارج ساختند».
بزرگنماییهای ۲۰۰ الی ۳۰۰باره اطلاعات و رسانههای آخوندی، بهروشنی گواه ترس و وحشت رژیم از تبدیل شر کثیر به خیر عظیم برای مجاهدین و مقاومت ایران بود. وحشتی که دو سالبعد، در زهر آتشبس تحمیلی ازسوی ارتشآزادیبخش ملی، به حلقوم خمینی ریخته شد و رؤیاهای ارتجاعی خلافت اسلامی را باطل کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر